Om Den Glade Krop

Den Glade Krop er ejet af fysioterapeut Ida Thorstensen og har til huse midt i Viborgs hyggelige domkirkekvarter. Den smukke træningssal er en del af den nyrestaurerede Morvilles Gård. Her får du træning med fokus på nærvær, kvalitet og individuel vejledning.

Der er højt til loftet, let til smil og plads til dig.

Ida Thorstensen

Jeg er uddannet fysioterapeut i Holstebro i 1999.

Jeg har arbejdet som fysioterapeut i kommunen, på Viborg sygehus og de sidste 11 år som selvstændig fysioterapeut hos Centrums Fysioterapi & Rygcenter, hvor jeg behandler og genoptræner skulder, hofte, knæ og brystopererede kvinder på klinikken og som mobil fysioterapeut. Derudover har jeg stor erfaring med længerevarende genoptræningsforløb for alle typer af patienter.

Jeg har mere end 20 års undervisningserfaring og brænder for at undervise og videreformidle den brede viden jeg har indenfor bevægelses-/træningsområdet. Gennem de seneste år har jeg fordybet mig i træningsformer som fysio pilates, fysio flow (bindevævstræning) og TRX.

Min generelle nysgerrighed og interesse for krop og bevægelse gør, at jeg hele tiden søger ny viden og uddannelse.

Det er min erfaring, at fysisk træning tit er mere effektiv end indtagelse af medicin og samtidig mere tilfredsstillende, fordi du ved fysisk træning selv tager ansvar for din krop og dit velbefindende.

Med etableringen af mit eget studie har jeg ønsket at skabe et sted, hvor du føler dig set, imødekommet og motiveret. Et sted, hvor jeg kan hjælpe dig med at få en krop, som føles glad og veltilpas.

© Copyright - Den Glade Krop