Om Den Glade Krop

Den Glade Krop er ejet af fysioterapeut Ida Thorstensen og har til huse midt i Viborgs hyggelige domkirkekvarter. Den smukke træningssal er en del af den nyrestaurerede Morvilles Gård. Her får du træning med fokus på nærvær, kvalitet og individuel vejledning.

Der er højt til loftet, let til smil og plads til dig.

Ida Thorstensen

Jeg er uddannet fysioterapeut i Holstebro i 1999. Jeg har arbejdet som fysioterapeut i det offentlige såvel som det private og har været selvstændig siden 2007, hvor jeg har specialiseret mig i personlig træning samt genoptræning, derudover jeg har stor erfaring med behandling af skulder, hofte, knæ og brystopererede kvinder.

Jeg har mere end 20 års undervisningserfaring og brænder for at undervise og videreformidle den brede viden jeg har indenfor bevægelses-/træningsområdet. Gennem de seneste år har jeg fordybet mig i træningsformer som fysio pilates, fysio flow (bindevævstræning) og TRX. Min generelle nysgerrighed og interesse for krop og bevægelse gør, at jeg hele tiden søger ny viden og uddannelse. Det er min erfaring, at fysisk træning tit er mere effektiv end medicin og samtidig mere tilfredsstillende, fordi du ved fysisk træning selv tager ansvar for din krop og dit velbefindende.

Med etableringen af Den Glade Krop har jeg ønsket at skabe et sted, hvor du føler dig set, imødekommet og motiveret. Et sted, hvor jeg kan hjælpe dig med at få en krop, som føles glad og veltilpas.

Marianne Thingholm

Jeg er uddannet yogainstruktør og underviser i Hatha Yoga og Yin Yoga.

Jeg har undervist siden 2013 i fitnesscenter, i yogastudier, i LOF, i naturen og til diverse yogaevents. Yoga har altid været en stor del af mit liv. Det hjælper mig til at holde fast i det, der er vigtigt for mig, en måde at mærke mig selv på i en travl hverdag.

Udover yogainstruktør er jeg også uddannet Coach. Til daglig arbejder jeg som kommunikationschef i Viborg Kommune.

Line Drejdal Mogensen

Jeg er uddannet kostvejleder i 2021 fra fitness Instituttet i Århus.

Jeg har en sundhedsfaglig uddannelse og har erfaring fra sygehus, hjemmeplejen og privat lægepraksis. Jeg har været tilknyttet Den Glade Krop som sekretær siden maj 2021.

De sidste to år har jeg trænet hos Ida i Den Glade Krop, og har derigennem fundet energien, lysten og motivationen til at omlægge min livsstil og opnå et stort vægttab.

Med erfaring på egen krop kan jeg derfor vejlede dig til at nå dine mål, hvorvidt du ønsker at tabe dig eller blot en sundere livsstil.